بازدید از طرح‌های آزمایشی چغندرقند و شیرین کننده های دارویی در ایستگاه تحقیقاتی مرحوم عبدالرسول مطهری

۲۶ مهر ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۷ کد : ۳۹۲۱ عمومی
تعداد بازدید:۱۶
بازدید از طرح‌های آزمایشی چغندرقند و شیرین کننده های دارویی در ایستگاه تحقیقاتی مرحوم عبدالرسول مطهری

بازدید از طرح‌های آزمایشی و مزارع تحقیقاتی ایستگاه مهندس مطهری با حضور آقایان رجبی، طالقانی، صادق‌زاده و رؤسای بخش‌های تخصصی مؤسسه انجام شد.این بازدید با هدف ارزیابی و انتخاب ژنوتیپ‌های برتر ارقام ایرانی چغندرقند در راستای معرفی ارقام جدید و ارتقای توانمندی‌های داخلی در تولید بذر صورت گرفت.

در ادامه، حاضران از پایلوت کشت استویا و چیکوری به عنوان گیاهان قندی و منابع استراتژیک دارویی و صنعتی بازدید کردند. همچنین، روند اجرای مزارع سال اول چغندرقند و مراحل تهیه اشتکلینگ مورد بررسی دقیق قرار گرفت. تأکید بر استفاده از نتایج این بازدیدها در جهت بهبود برنامه‌های اصلاحی، افزایش بهره‌وری تولید و کاهش وابستگی به منابع خارجی از مهم‌ترین دستاوردهای نشست علمی همراه با این بازدید بود که در ادامه توصیه های لازم ایراد گردید .

 مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند همواره در تلاش است تا با اتکا به توان متخصصان داخلی، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه پایدار کشاورزی و امنیت غذایی کشور بردارد.

 

  • تصاویر و خبر ارسالی توسط جناب دکتر خدادادی 

​​​​​​​

روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند

آدرس کانال ایتا موسسه : https://eitaa.com/SBSIareeo

 

کلیدواژه‌ها: بازدید شیرین کننده های دارویی


اخبار مرتبط


نظر شما :