شرح وظایف بخش تحقیقات تکنووژی چغندرقند
- شناخت عوامل موثر در افزایش کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند و کاهش ضایعات شکر.
- تهیه ، تنظیم و اجرای پروژه های تحقیقاتی مربوط به چغندرقند در راستای نیل به اهداف برنامه کاربردی بهبود کیفیت تکنولوژیکی و کاهش ضایعات برداشت و نگهداری چغندرقند..
- نظارت عالیه بر فعالیت های عیارسنجی و تعیین افت چغندرقند تحویلی کشاورزان به کارخانه های قند کشور و حکمیت در موارد اختلاف نظر بین چغندرکاران و کارخانه های قند
- برنامه ریزی انتقال نمونه های خمیر آزمایشات موسسه در کل کشور و تجزیه شیمیایی سالانه حدود 20000نمونه خمیر چغندرقند.
- مشارکت در برگزاری برنامه های روز مزرعه و هفته انتقال یافته های تحقیقاتی .
- تهیه و تنظیم گزارشات علمی در برگزاری سالیانه و نهائی پروژه های تحقیقاتی .
- شرکت در سخنرانی های علمی ،سمینارها و کنگره های علمی داخل و خارج کشور.
- تهیه و انتشار مقالات علمی در زمینه کیفیت تکنولوژی چغندرقند
|
|
اولویت های تحقیقاتی: |
- تحقیقات مربوط به تكنولوژيكي چغندرقند
- کاهش ضايعات قند در مراحل كاشت،داشت و برداشت و نگهداری محصول
- انجام تحقیقات کاربردی در خصوص بهبود کیفیت تکنولوژی چغندرقند
- کاهش ضایعات شبکه در مراحل برداشت و نگهداری چغندرقند
- بررسی و تعیین روشهای مناسب تعیین افت عیار چغندرقند در کارخانه های قند
- بررسی علل پایین بودن عیار در برخی از مناطق کشور
- بررسی علل بالا بودن غلظت ناخالصی های سدیم چغندرقند در برخی مناطق کشور
- بهبود کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند کشت پاییزه
- تعیین روش های مناسب جهت ارزیابی کیفیت چغندرقنددر موارد خاص (ریشه های پلاسیده و یا تولید شده در زمین شور)
|