به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذرچغندرقند، با حضور معاونت زراعت وزراعت جهاد کشاورزی کارگاه آموزشی آشنایی با مراحل تعیین افت و عیار چغندرقند (عیارسنجی) ویژه کارشناسان ناظر در کارخانه های قند کشور در اول مهر، در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند اجرا شد. مدرس این دوره بابک بابایی بود و در این دوره آموزشی فراگیران با مباحثی چون روشهای نمونه برداری از محموله های چغندرقند، روش تعیین افت چغندرقند ، نحوه مناسب شستشوی ریشه های چغندر قند، پراکندگی عیار و ناخالصی در بخشهای مختلف ریشه چغندرقند و نحوه کنترل ابزارهای آزمایشگاه عیارسنجی بصورت نظری و عملی آشنا شدند.
آدرس کانال ایتا موسسه: https://eitaa.com/SBSIareeo