• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۶/۰۴
با هدف آشنایی با آخرین دستاوردها و خدمات مرکز خراسان رضوی
روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سازمان جهادكشاورزی استان خراسان رضوی از مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی بازدید كردند

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بدرچغندرقند، در بازدیدی که با هدف آشنایی با آخرین دستاوردها و خدمات مرکز خراسان رضوی در حوزه کشاورزی دانش بنیان و امنیت غذایی انجام شد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان رضوی، بعد از خوش آمدگویی  به مدیریت و کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی از شرکت‌های  دانش بنیان  و فناور مستقر در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی بازدید کرد. وی عنوان کرد:فعالیت های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در حوزه کشاورزی دانش بنیان و تامین امنیت غذایی و سلامت بسیار حائز اهمیت است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تلاش خواهد کرد تا در کلیه موضوعات با این مرکز  همکاری کند.
همچنین در این برنامه، دکتر احمدی رئیس بخش تحقیقات چغندر قند در مورد فعالیت های بخش و اثر گذاری فعالیتهای تحقیقاتی چغندرقند در مزارع چغندرقند توضیحاتی را به ایشان و هیات همراه ارائه داد.
شایان ذکر است، در این دیدار دکتر مسعود نجفی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی  آخرین اقدامات و تلاش های صورت گرفته در حوزه کشاورزی دانش بنیان  و امنیت غذایی استان را تشریح کرد.

raz1.jpg

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱