• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
برگزاری مجازی گردهمایی سالیانه برنامه ریزی تحقیقات چغندرقند

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات چغندرقند، گردهمایی سالیانه برنامه ریزی تحقیقات چغندرقند در سال 1400 با توجه به شرایط موجود به دلیل شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، به صورت مجازی و از طریق وب کنفرانس برگزار گردید. بر همین اساس روز دوشنبه 27 بهمن ماه این گردهمایی ابتدا با سخنان دکتر ارژنگ جوادی معاون پژوهشی سازمان از طریق وب کنفرانس افتتاح و با حضور دکتر سید باقر محمودی معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان، مهندس پیمان حصادی مجری محترم طرح چغندرقند، دکتر طالقانی ریاست مؤسسه، معاونین، محققین و کارشناسان بخش تحقیقات چغندرقند سراسر کشور به صورت وبینار در ستاد موسسه تحقیقات چغندرقند کرج برگزار شد. در بخش اول این همایش گزارش عملکرد پژوهشی و فعالیتهای بخشهای تحقیقاتی در مراکز استانها، بخشهای به نژادی و به زراعی ستاد مؤسسه، فعالیتهای تولید بذر چغندرقند در اردبیل و گزارش ارزشیابی پروژه های تحقیقاتی توسط رؤسای بخشها و مسئولین مربوطه ارائه گردید.

در ادامه دکتر محمودی با اشاره به توانمندیهای موسسه به عنوان یک موسسه تک محصولی و موفقیت در تهیه و تولید ارقام مقاوم، استفاده از ظرفیتهای شرکت دانش بنیان موسسه به عنوان یکی از موفق ترین شرکتهای دانش بنیان کشور در بخش کشاورزی در هدف گذاری و پیشبرد اهداف موسسه را مهم برشمرد. سپس مهندس پیمان حصادی مجری طرح چغندرقند کشور در ارتباط با وضعیت تولید چغندرقند در کشور و قیمت گذاری نرخ خرید چغندرقند از کشاورزان در سال زراعی آتی مطالبی را بیان نمود. همچنین دکتر رجبی معاون پژوهشی موسسه در خصوص فعالیتهای بخشهای ستادی و مراکز استانی و برنامه های آتی و دکتر صادق زاده معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه در رابطه با گزارشات مالی و وضعیت نیروی انسانی موسسه سخنرانی نمودند. در پایان دکتر طالقانی رییس موسسه تحقیقات چغندرقند با سخنرانی و قدردانی از حضور مجازی همکاران در این همایش و قدردانی از زحمات و تلاش ایشان در پیشبرد اهداف موسسه، مراسم اختتامیه گردهمایی را اعلام نمود. لازم به ذکر است در ادامه برنامه، در خلال برگزاری این همایش مجازی طبق ارزیابی های به عمل آمده تعدادی از همکاران به عنوان افراد برتر در سال 99 معرفی و با اهدای لوح تقدیر از این عزیزان قدردانی به عمل آمد.

6.0.3.0
    V6.0.3.0