• تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
افزایش ۵۰ درصدی تولید چغندرقند در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی از افزایش ۵۰ درصدی تولید چغندرقند در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حمیدرضا دانش با اشاره به آغاز برداشت محصول چغندر در این استان، گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع کشاورزی این استان برداشت شود.وی افزود: با کاهش تحویل زمان چغندرقند از چهار روز در سال‌های گذشته به یک روز، هزینه حمل و نقل کشاورزان هم کاهش می‌یابد و در وقت کشاورزان برای تحویل محصول صرفه‌جویی می‌شود.دانش گفت: امسال یکهزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به کشت چغندرقند اختصاص داشت.معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری به افزایش بیش از ۵۰ درصدی قیمت خرید تضمینی چغندرقند از کشاورزان در سال زراعی جاری هم اشاره کرد و گفت: با تصویب شورای اقتصاد در سال جاری، چغندرقند از کشاورزان با نرخ تضمینی کیلویی هفت هزار و ۲۴۰ ریال با عیار ۱۶ درصد و احتساب کمک هزینه حمل و نقل خریداری خواهد شد که نسبت به سال گذشته نزدیک به دو برابر افزایش قیمت خرید دارد.دانش با بیان اینکه شهرستان‌های کیار، شهرکرد و لردگان بیشترین سطح زیرکشت چغندرقند را دارند، گفت: کارخانه قند فرآوری استان در تحویل محصول تولیدی مناطق مختلف استان هیچ‌گونه محدودیتی ندارد.

5.7.4.0
    V5.7.4.0